Faciliteiten in

de Sauna

Restaurant, opgietingen
& nog veel meer

Muzieksauna

Dit is onze warmste sauna. Hij staat altijd tussen de 75 en 80 graden en heeft een open uitstraling vanwege de grote ramen aan de voor- en zijkant. De sauna is ideaal om te ontspannen, heeft een eigen geur en door de muziek kun je heerlijk ontspannen maar ook zien wat er elders in de sauna gebeurt.

lees meer

Loungeruimten

Eén van de meest geliefde plekken in de sauna is de loungeruimte. Om onze sprookjesboom heen kun je je terugtrekken op de zachtlederen loungebanken. Hier trekken mensen zich terug om met elkaar te praten, iets te lezen of om te zien wie er allemaal langs lopen. Ben je vermoeid dan moet je niet op de loungebanken gaan liggen want we garanderen je dat je in slaap zult vallen vanwege het comfort, de achtergrondmuziek en vooral de ontspannen ambiance.

lees meer

Restaurant

Ons restaurant heeft een veelzijdige functie. Voor de meeste gasten is het een plek om bij te komen of om in contact te komen met andere gasten. Het biedt plek aan 60 gasten die willen eten dus wachten op een tafel is zelden nodig. De kaart wordt meerdere keren per jaar gewisseld en we bieden onze gasten graag het comfort en de luxe die andere sauna’s ook kennen. Dus bij ons geen magnetronmaaltijden of lange wachttijden. Komt u doordeweeks en moet u voor uw werk het een en ander regelen? Geen probleem. U kunt gratis gebruik maken van de wifi en aan uw tafel doen wat voor u van belang is.

lees meer

Whirlpool

Op de begane grond is een grote whrlpools te vinden. Heerlijk bubbelen en genieten van het mooie uitzicht over het zwembad en het restaurant in 37 °C water.

lees meer

Biosauna

Dit is onze grootste sauna. Hier doen we de opgietingen. 2 Keer per dag. De biosauna kenmerkt zich door lage temperaturen met een hogere luchtvochtigheid. In combinatie met de luchtvochtigheid voelt deze sauna veel warmer aan dan in werkelijkheid is. Vaak gebruiken we hier fruitgeuren zodat gasten zich optimaal kunnen ontspannen en met een fris en fruitig gevoel de sauna verlaten.

lees meer

Infraroodsauna

Deze sauna moet je echt zien te vinden. Vaak vinden gasten de infraroodsauna niet bij de eerste keer. We gaan nu ook niet zeggen waar hij gesitueerd is want het is veel leuker om het zelf te ontdekken. Het is een kleine sauna die ruimte biedt aan maximaal 4 personen. De infraroodsauna is één van de meest effectieve sauna’s als je last hebt van je gewrichten of spieren. Echt een absolute aanrader!

lees meer

Zwembad

Tijdens jouw dagje Steamworks kan je genieten van ons verwarmde zwembad met hydromassage banken. Na een saunagang is het heerlijk om even op adem te komen in het binnenzwembad. Je kan een stukje zwemmen of juist even relaxen aan de zwembadrand en genieten van het uitzicht over het restaurant en de whirlpool.

lees meer

Douches

Ieder bezoek aan Steamworks begint met een verfrissende douche, je vindt ze op de begane grond. Na iedere saunaronde is het belangrijk om goed af te koelen. In onze sauna zijn er verschillende mogelijkheden om af te koelen van douchte tot stortemmer.

lees meer

Rustruimte

Rustruimte

lees meer

Bar

Aan de gezellige bar van Sauna Steamworks kun je heerlijke hapjes en drankjes bestellen.

lees meer