Corona update

Corona update: Vanaf zaterdag 5 juni mogen wij onze deuren weer openen!


Update

5 juni gaan wij weer open! Let er wel op dat wij nog steeds de cornonaregels naleven. Het dragen van een mondkapje is nog steeds verplicht. Alleen bij het zitten mag hij af. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten voor meer updates.

  • Er zijn maar een bepaald aantal plaatsen beschikbaar. Kijk snel op onze ticketpagina
  • Mondkapjes verplicht
  • Vouchers/rittenkaarten kunnen weer gebruikt worden. Bel de sauna voor het maken van een afspraak

Online gezondheidscheck

Vanwege het coronavirus zijn wij door de Rijksoverheid verplicht jou een aantal gezondheidsvragen te stellen. Dit wordt gedaan voor de veiligheid van zowel de gasten als voor de medewerkers.
Om hierbij alle zorgvuldigheid te betrachten, jouw privacy te waarborgen én onnodig oponthoud bij de ingang te voorkomen, vragen wij jou om online de verplichte gezondheidscheck in te vullen. Je wordt tevens gewezen op de geldende richtlijnen. Bezoek met je mobiele telefoon de Online Gezondheidscheck en toon na het doorlopen van alle vragen ons het beeldscherm met daarop het resultaat van deze check. Indien je niet beschikt over een mobiele telefoon tijdens jouw bezoek geef dit aan bij de medewerker aan de balie, deze zal de vragenlijst met je doornemen. Bedankt voor je begrip en medewerking.

Online Gezondheidscheck